Ziek zijn en weer beter worden

Dag Bestuur van BCA en leden,

Vanmiddag werd ik verrast door het bezoek van Paul de Laak. Namens BCA bracht hij mij een verrassingspakket met allemaal gezonde spulletjes om te eten, te drinken en te verzorgen. Noodgedwongen moest ik wat rustiger aan doen na een snelle ingreep rondom mijn hart. De reden is dat ik plotseling (zaterdag jongstleden) na pijnklachten op mijn borst met uitstraling in mijn arm werd opgenomen in het ziekenhuis. Na de derde keer dat ik die klachten voelde heb ik de huisartsenpost gebeld met als gevolg dat de ambulance na 7 minuten voor mijn deur stond. Ik schrok er zelf van dat het allemaal zo snel ging. Eenmaal in het ziekenhuis ga je door de molen. Na een snel besluit werd ik zondagmorgen al gekatheteriseerd, gedotterd en tenslotte voorzien van 2 stents in 2 belangrijke aderen rondom het hart. Een ingreep van ongeveer 1u en 1 kwartier. Ineens wordt je gebombardeerd van een sportieve badmintonner naar hartpatiënt. Gelukkig kreeg ik wel te horen van de cardioloog dat ik kan blijven badmintonnen maar even een pas op de plaats moet maken. Ik voel mij bijzonder goed maar moet wel de rest van mijn leven de noodzakelijke medicijnen innemen. Ik heb meer ontzag gekregen voor de medici en de medische ontwikkelingen. Een ingreep zonder narcose en onderwijl met de cardioloog communiceren ( grapjes maken) gedurende de behandeling.

Nogmaals bedankt voor verrassingspakket dat ik van BCA mocht ontvangen.

Groetjes Johan Meijer

1 gedachte over “Ziek zijn en weer beter worden”

  1. Beste Johan, geschrokken van je verhaal.
    Goed om te horen dat je thans weer aan de beterende hand bent.
    Ik hoop je snel in de badmintonhal weer te mogen ontmoeten.
    Warme groeten.
    Jan Nijkamp

Reacties zijn gesloten.