We zijn van start gegaan

Zo, de 1e draaidag voor het programma “Romy Ontmoet” zit er op.
De video geknipt en geplakt en op de BC Amersfoort website geplaatst.
Het was reuze gezellig met de mannen van Bees-Sport.
Natuurlijk hadden we allemaal spanning in het lijf, maar naar mate het interview vorderde en de spanning verminderde, zowel bij mij als cameraman en Romy als presentatrice, als ook bij René en Richard, voelde je dat we steeds meer in ons element kwamen.

Hoewel ik weet dat de meeste clubleden wel wisten dat er in de kantine een heuse sportwinkel was gehuisvest, hebben we toch besloten om Bees-Sport als eerste onderwerp in de schijnwerpers te plaatsen.

Wij hebben het heel leuk gevonden om de 1e “Romy Ontmoet” voor jullie te maken. Ook zijn er voldoende bloopers geschoten, om deze in een speciale montage eens te laten zien.  

Romy en ik gaan hier mee door en voor het eerstvolgende interview gaan we langs bij één van onze sponsoren Power4ICT.
We gaan hem zo snel mogelijk voor een interview uitnodigen.
Je kunt de video binnenkort op deze site bekijken.
www.bcamersfoort.nl

Vond je deze video leuk? Of heb je een opmerking?
Laat dan hieronder een reactie op de pagina achter.

2 reacties op “We zijn van start gegaan”

  1. Fred van Wankum

    Geweldig initiatief en een leuke eerste aflevering. Zo kunnen we meer kennis maken met leden die wat doen voor de club. Ook onze sponsoren krijgen hiermee meer aandacht en hopelijk ook meer klanten, want het mes snijd namelijk aan twee kanten. De sponsoren, zij steunen onze club financieel en zo kunnen wij als leden van BC Amersfoort naar één van onze sponsoren gaan, wanneer wij een bepaalde dienst, of een product willen aanschaffen. Kijk eens om je heen in de kantine en langs de banen, die opgebouwd worden voor competitiewedstrijden en toernooien. Daar zit vast een sponsor bij waar je terecht kunt en daar je voordeel mee doen. Ook sponsoren kunnen op deze manier een betere indruk krijgen van de werkzaamheden van hun collega sponsoren en daar kan zo maar een bedrijf tussen zitten, waar zij hun op hun beurt mee in zee kunnen gaan. Zo past op ieder pannetje een deksel, toch?

    Goed gedaan Romy en Jan Nijkamp

  2. Kijk! goed bezig geweest Jan en Romy. Leuk initiatief dat door jullie inzet vast een succes gaat worden!
    Ga zo door toppers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *