Van de voorzitter

Beste leden,

Voor onze sport badminton zijn de corona maatregelen onlangs toch weer verlengd, een kleine versoepeling betrof alleen jeugd tot en met 18 jaar die weer samen mogen trainen in de buitenlucht. Voor de zaalsporten blijft gelden dat ze niet mogen plaatsvinden. Wandelen, fietsen of hardlopen in de buitenlucht blijft toegestaan waarbij de 1,5 meter afstand ook dan in acht moet worden genomen.

Ik voel aan alle kanten dat mensen het zat beginnen te worden, maar het advies blijft om sociale contacten zoveel mogelijk te vermijden. Nog even doorbijten dus. Natuurlijk, we redden het ook wel zonder, maar een partijtje badminton, plezier maken op de baan, ik krijg daar energie van.

Aangezien niet elke zaalsport hetzelfde is, badminton valt niet onder de contactsporten, zijn er bij de bond initiatieven gaande om mogelijk in een eerder stadium badminton mogelijk te maken. Wordt uiteraard vervolgd.

Binnen onze club gaan de voorbereidingen voor het komend seizoen gewoon door. TC en jeugdcommissie buigen zich momenteel over de nieuwe teamindelingen. Ons vlaggenschip Team 1 brengt natuurlijk ook veel extra werk met zich mee. Komend seizoen zal er bij Team 1 zeker enkele wisselingen plaatsvinden, ons doel is toch weer een plaats bij de eerst vijf te bemachtigen. Rune Massing zal ook onze trainer zijn volgend seizoen.   

Sponsoring is momenteel een groot issue, ondernemers hebben het zwaar. Er zal binnenkort enkele belangrijke beslissingen moeten worden genomen omdat bepaalde sponsorcontracten aflopen. Lastig moment aangezien vooral de korte termijn onzeker is.  

Tenslotte wil ik iedereen veel gezondheid toewensen, probeer fit te blijven en hopelijk zie ik jullie gauw weer terug in de sporthal.

Frans Hoksbergen