Verslag Trainingsweekend

Trainingsweekend van zaterdag 31 augustus en zondag 1 september 2019.

Trainingsweekend nieuwe stijl, geleid door onze nieuwe hoofdtrainer Rune Massing. Lekker in onze eigen omgeving. Sporthal en kantine. Een trainingsweekend waar ik enkele verbeten gezichten heb gezien om de duur en intensiteit vol te kunnen houden. Daar zullen zeker diverse aanwezigen spierpijn van ondervinden. Spieren waarvan zij dachten ze niet te hebben. Maar pijn is fijn en vervolgens ook nodig om je body voor te bereiden op de zware wedstrijden, die je ongetwijfeld zal gaan krijgen. Ik als oud trainer/coach vond het altijd heerlijk als ik die verbeten gezichten zag. Gezichten die boekdelen schreven hoe veel pijn en leed zij ondervonden.

Elders op de website heeft Jan Nijkamp foto’s en een korte video impressie geplaatst, waarbij alle spelers in actie te zien zijn. Goed gedaan Jan, daar kunnen de aanwezigen, maar ook de afwezigen zien hoe fijn zij hebben geleden en enkele lichaamsdelen vreemde houdingen aannamen. Let daarbij vooral op de armen en benen.

Ook hebben de aanwezigen tweemaal een relatief gezonde lunch voorgeschoteld gekregen en daar kwam geen frituurvet in de vorm van een vette hap bij aan te pas.
Wij als barcommissie medewerkers hopen dan ook dat het heeft gesmaakt en aan de reactie te horen, was dat ook zeker het geval geweest.

Ik wens voor een ieder dat het trainingsweekend een bijdrage zal leveren aan de saamhorigheid die we als vereniging nodig hebben en wens alle spelers succes en vooral een gezellig competitieseizoen 2019-2020 toe.

En tevens wil ik alle medewerkers bedanken, die aan dit trainingsweekend hebben meegewerkt.

Met vriendelijke groet,
Fred van Wankum, lid van de barcommissie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *