Terugblik trainingsweekend 2023

Als organisatie, de activiteitencommissie, kijken we terug op een geslaagd en gezellig trainingsweekend. Ook van alle kanten kregen we positieve berichten terug, super! We gaan ons weer richten op de editie van 2024 en zullen jullie daar dan ook over informeren. Ik – Celeste – heb in het bijzonder de mening gevraagd van twee personen die voor het eerst mee gingen. Zij gingen met een glimlach weg op zondag en dus was ik benieuwd naar hun mening!


Sander: Ik heb dit jaar voor het eerst meegedaan met het trainingsweekend en het was top. De vrijdag avond start met een pubquiz, wat het direct gezellig maakt en met wat drank zie je toch een andere kant van je clubgenoten.

Zaterdag ochtend 2 uur trainen en de middag o.a. spikebal en glijden naar honken (lees: een soort zomerversie van honkbal) voor wie dat wilde. Zondag training zelf niet meegemaakt, maar ga volgend jaar mee als je elkaar beter wilt leren kennen en voor de lol.


Brandon (nieuw lid dit seizoen): Het trainingsweekend is me goed bevallen. Het is goed dat dit georganiseerd wordt en ook leuk dat een grote groep zich aanmeldt. Hierdoor krijg je echt binding met de club.

Voor mij was het voornamelijk een stap om andere mensen te leren kennen die ik (naast de competitie en jeugd) nog niet kende. Los daarvan is het ook zo dat ik zelfs de mensen, waarvan ik dacht dat ik ze kende, op een hele andere manier leerde kennen. Niet in sportsferen en gezellig ouwehoeren. Zoals ze dat in Brabant zeggen ­čśë.

Verder zijn het echt activiteiten die je met teams maakt en ook de teams werden al gemaakt door de organisatie waardoor je sowieso nooit de vaste groepjes gaat krijgen.

Ik zou het dus ook zeker iedereen aanraden om hier mee te gaan, vooral als je een nieuw lid bent.


Bedankt allebei voor jullie mening over het trainingsweekend. We hopen dat jullie hiermee anderen ook inspireren om mee te gaan. Laten we in 2024 met een nog grotere groep een sportieve en gezellige start van het seizoen hebben!