Team 3 dit weekend 2 keer in actie

Onze damesdubbel met twee maal Anouk

Eerste wedstrijd dubbelweekend tegen Olympia ‘65.

Team 3 arriveerde gisteren (3 oktober) de Juliana van Stolberghal, helaas zonder onze Harrie. Maar met onze vaste lijnster/swiffergirl en supporter Chantal van Wijk en lijner/supporter Ed Bijkerk moest het helemaal goedkomen. De damesdubbel verliep soepel, even die focus houden en door. Deze werd gewonnen met 21-17 en 21-14. De herendubbel ging er wat moeizamer aan toe. Een spannende dubbel om te zien. Veel snelheid en veel aanvallende rallys. Helaas ging dit punt in een 3-setter naar de tegenpartij Olympia ‘56.

Toen door naar de singels. Onze gezellige, nuchtere topspeler Robin Mesman wist met volle overtuiging zijn singel te winnen met 21-15 en 21-10. Onze Anouk W ging volle bak goed. Was in de eerste set tegen het eind haar focus even kwijt, maar wist het (mentaal) te winnen. De tweede set verliep soepel, zoals we van Anouk gewend zijn. Vervolgens mocht Romy de baan op. Deze kunnen we omschrijven als wisselvallig. Ze speelde bij vlagen sterk, maar soms wist ze het punt niet te maken en liep ze achter de feiten aan… Na een zwaar bevochten 3e set, ging deze verloren met 23-25. Toen mocht onze Lennie aan de bak. Hij begon sterk aan zijn 1e set. Hij had moeite om dit te vast te houden, maar wist dit op het goede moment weer te herstellen en won met 21-19. De tweede werd met 21-17 gewonnen. Tussenstand 4-2. 

De eerste mix van Lennart en Romy verliep niet geheel vloeiend met soms wat onnodige fouten. Al met al wel de wedstrijd weten binnen te slepen met 21-19 en 22-20. Dan gaan we naar de spektakelmix van Anouk M en Robin. Zij begonnen elke set met een achterstand en er werd pas in de 2e set een tactiek bedacht. Uiteindelijk wisten zij in de 3e set de druk op te voeren en wisten zij het 6e punt binnen te slepen. Uitslag 6-2 en deze positieve vibe nemen we mee voor vandaag!