Belang van Sponsoring

Onze sponsorcommissie heeft dit jaar gezorgd dat het bestuur over wat meer financiële armslag beschikt dan een seizoen geleden.
BC Amersfoort bedankt alle sponsoren voor al hun financiële steun van het afgelopen seizoen. En waarderen de steun die wij hebben gekregen en hopen die steun in het volgend seizoen weer te mogen ervaren.
Niet alleen op de website en in de zaal, maar ook op de tribune en in de kantine zijn onze sponsoren middels borden en flyers aan te treffen.

Onze hoofdsponsor VandeKolk Hypotheken is de belangrijkste sponsor voor de vereniging en met hun bijdrage kunnen wij dingen doen, die wij anders voor onmogelijk houden. Wij danken Jaap en Alex van de Kolk voor hun steun en vertrouwen in het verleden en stellen het bijzonder op prijs, dat wij het vertrouwen en die steun van onze hoofdsponsor ook in het komende seizoen opnieuw mogen ervaren.

Van de Kolk Hypotheken steunt onze club, maar kan voor jou een steun in de rug worden, wanneer je op een dag financiële steun nodig hebt voor de aankoop van je nieuwe huis, of de verbouwing daarvan, of bij de financiering van een nieuwe auto.
De aanvraag van een offerte in een persoonlijk gesprek is dan ook iets wat je als clublid zou kunnen overwegen. En als lid van BC Amersfoort zou dat daarom naast een gunstig lening een goede overweging zijn.
Maar zoals altijd en ook hier:
Lenen kost geld!, maar we krijgen er ook heel veel voor terug.

Van de Kolk Hypotheken sponsor van BC Amersfoort

Van de Kolk Hypotheken
Beyaert 41
2202 PT Noordwijk
Email: info@vandekolkhypotheken.nl
Tel. 071 – 364 9999

Jaap van de Kolk (rechts op de foto)oprichter, eigenaar, hypotheek, financieel adviseur
Alex van de Kolk (links op de foto) hypotheek en financieel adviseur

Openingstijden

Maandag 08:00 – 18:00 uur
Dinsdag 08:00 – 18:00 uur
Woensdag 08:00 – 18:00 uur
Donderdag 08:00 – 21:30 uur
Vrijdag 08:00 – 18:00 uur

Hypotheken
Voor het afsluiten van een passende hypothecaire lening helpen wij u graag. Wij brengen uw persoonlijke situatie in kaart en geven u een passend advies. Nadat u kennis genomen heeft van dat advies en vervolgens met ons heeft doorgenomen, gaan wij met genoegen aan de slag om uw hypotheekofferte aan te vragen.

Financieren
Bij VANDEKOLK bent u aan het goede adres voor vertrouwd en veilig lenen in de vorm van een Persoonlijke Lening of een Doorlopend Krediet. Ook voor het financieren van een restschuld met betrekking tot hypotheek hebben wij verschillende oplossingen.

Verzekeringen

Een verzekering afsluiten doet u natuurlijk niet iedere dag. Als u er één sluit wilt u vanzelfsprekend wel precies weten waarvoor u kiest.

VANDEKOLK helpt u graag de juiste keuze te maken.

Betrouwbaar          
Geen opgepoetste plaatjes, maar realistische en betrouwbare adviezen voor vandaag, morgen, maar ook voor veel later!
Onafhankelijk
VANDEKOLK heeft geen enkele contractuele verplichting met geldverstrekkers en verzekeraars waardoor er een volledig onafhankelijk advies ontstaat.
Helder
VANDEKOLK wil op een heldere wijze uw financiële zaken inzichtelijk maken. Daarin zijn wij als familiebedrijf al vele jaren gespecialiseerd.

Van de Kolk Hypotheken sponsor van BC Amersfoort