TOCH AFGELAST – RSK in amersfoort gaat vooralsnog door, maar zonder publiek

Hoe de situatie er nu voor staat gaat het RSK komend weekend in Amersfoort door. Echter aanstaande vrijdag 26 november zal er nog een persconferentie plaatsvinden. Hopelijk gaat dit geen negatief effect hebben op het RSK.


Zaterdag 27 en zondag 28 november strijden de senioren om het kampioenschap van de regio Centrum. Helaas geen publiek wat erg jammer is, maar het is niet anders en we moeten het er maar mee doen! Wel zal er een livestream contact mogelijk worden gemaakt. Daarmee kun je in de zaal kijken en enkele wedstrijden zo alsnog volgen.

BC Amersfoort is behoorlijk sterk vertegenwoordigd en daarbij zijn er toch wel enkele kandidaten voor een titel op het hoogste niveau, geeft Fred van Wankum aan.

Fred van Wankum: “Ik mis wel Anouk van Wijk, onze jongste en talentvolle speelster van het 1e team dat eredivisie speelt.” Logische verklaring hiervoor is dat zij de YONEX Slovenia Future Series speelt die plaatsvinden van 25 t/m 28 november 2021.


Fred: “In de onderste klasse, zijn wij helaas slecht vertegenwoordigd. Dat geeft wel aan dat we weinig tot geen aansluiting hebben van lager niveau. Dat is zorgelijk en daar zal BC Amersfoort alles aangelegen zijn, dit op te lossen.”

Alle BC Amersfoort spelers heel veel succes namens Fred en ons allen.


De link voor de livestream vind je hier.