Recreanten

Trainen en vrijspelen, of gewoon lekker bewegen

De groep recreanten bij BC Amersfoort is heel divers, zowel qua leeftijd als niveau. Ben je onder de 16 jaar? Dan verwijzen we je graag door naar de jeugdpagina.

Beginner of ervaren speler? Er zijn spelers die vooral voor sociale contacten komen en graag een shuttletje willen slaan. Er zijn spelers die willen doorgroeien tot wedstrijdspelers of mee willen doen aan de recreantencompetitie, en er zijn spelers die fanatiek willen spelen zonder enige competitie-verplichting. Iedereen is welkom!

Bij BC Amersfoort zijn er drie speelmomenten in de week. Op maandagavond is er van 20.00 tot 21.00 uur naast vrijspelen ook training voor de beginnende recreant die zijn spel wil verbeteren. Het maakt niet uit hoeveel dagen per week je gaat spelen, op elk speelmoment is er vrije inloop. Op de maandagochtend kan je ook komen spelen zonder dat je lid bent, dit kost €5,- per keer.

                                     

Ed Kornegoor                                                                      Arthur van Riel

Na afloop van een lekkere pot badminton, is er de mogelijkheid om een hapje en drankje te doen in de kantine.

Activiteiten

BC Amersfoort organiseert verschillende toernooien om alle leden samen te brengen, o.a. het familietoernooi en oliebollentoernooi.

Familietoernooi

Met dit toernooi staat familie centraal. Het is de bedoeling dat je een introducé meeneemt en samen leuke wedstrijden speelt tegen verschillende koppels. Moeder, vader, zus, broer, nicht, neef, dochter, zoon, het maakt niet uit! Na het toernooi wordt er uiteraard gezorgd voor iets lekkers te eten en drinken.

Oliebollentoernooi

Dit toernooi gaat om de binding tussen alle spelers van de vereniging. Competitiespelers en recreanten worden gemixt en spelen korte wedstrijden. Elke ronde speel je met een nieuwe partner en zo leer je alle leden van de club kennen. Sportief met een lekkere oliebol het nieuwe jaar in!

Kom je ook een keer badmintonnen? Stuur een mailtje naar info@bcamersfoort.nl

Lid worden? Met deze link kom je bij het inschrijfformulier.