Pak je kans en word Clubkampioen 2019

De clubkampioenschappen staan weer voor de deur.
Donderdag 11 en zaterdag 13 april.
Wees betrokken en sportief en schrijf nu direct in.
Het kan tot zaterdag 6 april.

Afgelopen weekend van 30 en 31 maart nog de Nederlandse Veteranen Kampioenschappen (NVK) 2019 gespeeld en nu de training weer opgepakt om goed voor de dag te komen bij de Clubkampioenschappen.
Ik heb nog overwogen om het enkelspel te schrappen, dat ging zo ongelofelijk slecht bij NVK, dat ik het zelfde gevoel had als Raymond van Barneveld. Ik ben de klaar mee, moedeloos, moe en geen motivatie meer, maar naar enkele dagen toch voor het enkelspel ingeschreven. Het voelde niet goed.

Ik roep al jaren van de daken dat alle leden hier aan mee moeten doen. Het is belangrijk voor iedereen. Maar toch zijn er veel goede competitiespelers niet aanwezig en kiezen voor een ander toernooi. Als ieder lid nu op onze Clubkampioenschappen zou inschrijven, hoe sterk bezet toernooi zou het dan zijn. Heel sterk en een volwaardig toernooi. Ook veel ouders in de zaal voor de jeugdspelers die geconfronteerd worden met het hoge niveau. Zo roep je respect af en leer je elkaar kennen. Daarom schrijf deze week massaal in en dat we zo een volwaardige Clubkampioenschappen gaan krijgen.  Zo worden alle leden gemotiveerd, om ook eens naar de hogere teams te gaan kijken.

Ik ga jullie allemaal zien, dat zou geweldig zijn.

Met vriendelijke groet,

Fred van Wankum.