Nieuwe Trainer/Coach

Graag stellen we u voor aan de nieuwe hoofdtrainer van FZ Forza BC Amersfoort. 

Mijn naam is Rune Massing. Met trots kan ik zeggen dat ik vanaf volgend seizoen hoofdtrainer word van BC Amersfoort. Ik hoop dat ik met mijn enthousiasme en internationale ervaring een flinke boost kan geven aan de algehele ontwikkeling van de club.
Ik woon zelf ook in Amersfoort, dus natuurlijk vind ik het heel gaaf om de eredivisie te gaan coachen in mijn eigen stad, maar als hoofdtrainer ben ik er ook zeker voor de andere teams. BC Amersfoort was altijd een sterk badmintoninstituut. We gaan met zijn allen hard werken om weer structureel de aansluiting bij de top te krijgen. Daarnaast hoop ik dat er op onze trainingen flink gelachen gaat worden. Want uiteindelijk draait het toch allemaal om plezier.

Tot gauw!
Rune Massing