Kom zondag 14 uur decorette bc amersfoort aanmoedigen!

Voordat de competitie voor Decorette BC Amersfoort Team 1 afgesloten wordt, staat er nog een dubbelweekend op het programma. Het mooie is zondag speelt ons eerste team thuis en is publiek weer van harte welkom, wanneer uiteraard de coronamaatregelen in acht worden genomen.


Maar voor dat het zondag is, speelt Team 1 zaterdag 29 januari om 12 uur uit tegen AMOR in Groningen. Eerder werd met 8-0 van deze tegenstander gewonnen. Ook nu zijn er volop kansen om te winnen.


Voor de thuiswedstrijd op zondag 30 januari neemt Team 1 het vanaf 14 uur op tegen Roosteren. In de eerdere wedstrijd werd al met 7-1 gewonnen. Dus dat is dit keer ook de doelstelling.


Ons 1ste team staat flink aan kop in de handhavingspoule en is niet meer in te halen door de andere teams in de resterende wedstrijden. Deze eerste plaats is een mooie afsluiting van dit gekke, door corona geteisterde seizoen.


We hopen jullie zondag in de sporthal te zien om Decorette BC Amersfoort aan te moedigen! Lukt dat je toch niet, dan is de wedstrijd is ook te volgen via de livestream.


Verder dit weekend:

Team 2 neemt het in een uitwedstrijd op tegen Velo. Dit kan nog wel eens een spannende wedstrijd worden tussen de nummers 2 (Amersfoort) en 3 (Velo) van de stand in die poule.

Team 3 speelt dit weekend ook tegen Velo, maar dan thuis. Zaterdag zullen zij vanaf 14:30 uur starten in de Juliana van Stolberghal. Ook hier is publiek uiteraard welkom om de spelers aan te moedigen!