Jeugdspelers gaan op zaterdagen de wei weer in

De jeugdcommissie van BC Amersfoort is de afgelopen maand druk bezig geweest om het badminton weer op te starten. Best moeilijk als de sporthal gesloten is en er zoveel beperkingen zijn opgelegd.
Toch hebben Ed, Renske en Daan een weg gevonden om verantwoord te gaan trainen en ze gaan daar vandaag en de komende zaterdagen van de maand juni mee starten tussen 9.00 en 11.00 uur.

Als trainingsaccommodatie wordt uitgeweken naar de voetbalvelden van GJVV, Gasthuislaan 70, Amersfoort. Op het sportpark zijn ook beperkende maatregelen genomen. Wat zeg ik? Er is zelfs een heus protocol voor opgesteld.

Ouders mogen hun kinderen wel brengen en ophalen, maar meelopen en het sportpark opgaan is niet toegestaan. Zelfs van de parkeer gelegenheid bij de velden mag geen gebruik gemaakt worden.
Voor de kinderen zijn er op het sportcomplex looproutes gemaakt, waarvan zij niet mogen afwijken.
De kleedkamers blijven gesloten, net als de toiletten van het sportpark.
Jawel de jeugd moet er wel wat voor over hebben om weer te gaan badmintonnen.

Ik had deze 1e training graag vanaf het sportveld willen bekijken, maar ja, met zoveel beperkingen leek het mij niet gepast om daar met camera en pen op het veld te komen.
Ik ben reuze benieuwd hoe dit door de trainers en de jeugdleden wordt gevonden.
Misschien dat de jeugdcommissie mij nog een leuk verslag en wat gezellige foto’s kan bezorgen.

Wordt vervolgd.

Hoewel de weersverwachting van het K.N.M.I. als ongunstig werd bestempeld bleek de voorspelling voor zaterdag juist, maar even na 9.00 uur brak het weerbeeld en verscheen zowaar de zon aan de hemel en werd het een stralende zaterdagochtend.

1e training BC Amersfoort Jeugdspelers. Geslaagd

Er zijn ook bewegende beelden gemaakt

Het werd een gezellige trainingsochtend voor de Jeugd van BC Amersfoort