Het jaar 2019 zit er op.

Het jaar 2019 zit er op en de competitie zit in de return modus.
Hoe doen onze BC Amersfoort teams het in hun eigen poule. Lees het hier.

 

Forza Amersfoort Team 1

Team 1 Forza Amersfoort met Meike, Renske, Daphne, Mireille, Gilles, Vincent de Vries en Freek.  
Het team ondervond moeilijke tijden in de Eredivisie en werden teruggewezen naar
de Handhavingspoule, waar jullie een veel betere indruk maakten.
Forza Amersfoort staat er op dit moment goed voor en bezet een gedeelde Koppositie in de Handhavingspoule. De volgende wedstrijd staat voor 4 januari a.s. op de rol en dan reist de
ploeg af naar Wateringen (Den Haag) om tegen de mede koploper te spelen. Een dag later 5 januari reist de ploeg af naar Limburg, waar Forza Amersfoort het opneemt tegen de ploeg van Roostersen.  
We wensen spelers en coach heel veel succes toe. Dat gaat gelijk een boeiend weekend worden.
De volgende thuiswedstrijd is op 11 januari tegen de Groningers van GSBC AMOR.
Het team hoopt op veel steun van de Amersfoortse supporters.

 

BC Amersfoort Team 2

Team 2 BC Amersfoort met Anouk Molenkamp, Romy, Richard en Hans.
Het 2e team staat er goed voor in de 1e Divisie en heeft steeds stuivertje geruild met de concurrentie, maar zijn de jaarwisseling ingegaan met een 2e plaats in de ranglijst.
Victor Almere heeft nu een flink gat geslagen en staan met 11 punten rotsvast aan de leiding. Is het mogelijk om daar nog verandering in aan te brengen?

 

BC Amersfoort Team 3

 

Team 3 BC Amersfoort met Xandra, Lotte, Anouk van Wijk, Remco, Vincent en Elano.
Het 3e team begon sterk in de 1e Divisie , maar kreeg zo hier en daar te maken met kleine blessures. Dit had onmiddellijk zijn weerslag in de uitslagen. Een 4e plaats is niet slecht te noemen, maar wanneer de spelers de rest van het seizoen heel blijven, zouden we toch 1 plaats hoger mogen eindigen.
Ik denk ook hier dat Victor Almere met 10 punten voorsprong buiten ons bereik is gekomen.

 

 

Op de foto BC Amersfoort Team 4
( helaas nog zonder Zoey Tammer)

Team 4 BC Amersfoort met Jamie, Zoey en de broers Bart en Ruben Hoksbergen.
Het 4e team staat op plaats 4 in de 3e Divisie en moet in het nieuwe jaar nog flink aan het werk om die positie te behouden. Ik heb er het volste vertrouwen in dat het gaat lukken.

 

BC Amersfoort Team 5

 

 

 

 

 

 

 

 

Team 5 BC Amersfoort met Marinda, Frederique, Daan en (niet op de foto Lennart.
Het 5e team is de trotse lijst aanvoerder en kan tot dusver terugkijken op ongeslagen seizoen. Ik heb er alle vertrouwen in dat het daarbij blijft, dus alvast 

 

gefeliciteerd met de promotie naar de 2e Divisie?

 

 

BC Amersfoort Team 6

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Team 6 BC Amersfoort met Ilja, Celeste, Nick Smaling en waar was Bas?
Het 6e team staat bijzonder goed op plaats 2 gepositioneerd in de 3e Divisie met maar 2 puntjes minder dan de lijstaanvoerder en dus nog volop in de race voor het Kampioenschap. Zet hem op TEAM als jullie voor promotie gaan, dan zetten wij de bloemen alvast in het water.

 

BC Amersfoort Team 7

 

 

 

 

 

Team 7 BC Amersfoort met Maureen, Kim Willemsen, Sam, Joris en Cedric.

Het 7e team van BC Amersfoort speelt de wedstrijden af in de 4e Divisie en doet het best wel Okay.
Ze staat 4e in de poule en het zou fijn zijn wanneer we dat na hun laatste partij ook kunnen zeggen.

 

 

 

 

BC Amersfoort Team 8

 

 

 

 

Team 8 BC Amersfoort met Petra, Désirée, Ed, Karel en Arthur + heel wat invallers 7 om precies te zijn, staan heel knap op de 2e plaats in de 6e Divisie en wanneer je dan ook van de nr. 1 kunt winnen, dan is het niet zo gek om te denken dat het hier gaat om een promovendus in wording.

 

 

 

 

Team 9 BC Amersfoort met de spelers
Kim Brandsen, Lisa, Pascal, Stijn en Jasper
Dit team komt uit de jeugd en kan zich zelfs met minimaal gebruik van invallers erg goed meten met hun tegenstanders in de 7e Divisie. Het team staat met een gedeelde 3e plaats goed gerangschikt, maar heeft slechts 8 punten meer dan de nummer laatst. Kijken we terug op hun competitie, dan is een verdiende 3e plaats een heel mooi gegeven, die zij als team met hand en tand gaan verdedigen. De redactie kan alleen geen mooie teamfoto plaatsen, omdat deze nog steeds niet is toegezonden en dat is wel een beetje JAMMER.

Wij van BC Amersfoort wensen dit team, maar ook alle andere Teamspelers van BC Amersfoort heel veel succes bij het behalen van hun doelen. Wij houden jullie verrichtingen in de gaten. Big Brother is watching you!
Vanaf deze plaats wens ik u allen in dit nieuwe jaar nog vele sportieve (competitie) momenten toe en voor later veel succes bij de toernooien. Wanneer de prestaties er zijn ( je hoeft echt niet persé te winnen), dan zie ik graag een verslag(je) met of zonder foto’s voor de website van je tegemoet. Het adres is bca.jannijkamp@gmail.com