Geslaagd trainingsweekend eind augustus!

Bedankt Ruben Wijnands en Daan Hoksbergen voor het aanleveren van een verslagje over het trainingsweekend.


In het weekend van 26 augustus tot en met 28 augustus hebben maar liefst 19 seniorenspelers van team 1 t/m team 6 deelgenomen aan het trainingsweekend. Het trainingsweekend bevond zich in Geesteren en is georganiseerd door de Activiteitencommissie bestaande uit Daan, Renske, Jasmijn en Ruben Wijnands. Vrijdagmiddag/avond is iedereen vol goede moed afgereisd naar Geesteren. Vanuit de Activiteitencommissie was er gevraagd om uiterlijk 20:00 aanwezig te zijn, omdat er op de eerste avond al gelijk een activiteit op de planning stond. Om het trainingsweekend af te trappen was er gekozen voor een pubquiz. Daan en Ruben waren de quizmasters en er werd in 4 teams gestreden om de winst. De teams waren lekker fanatiek en de foto’s mogen zeker niet ontbreken.


Op zaterdagochtend werd er op 10 minuten rijafstand getraind in een sporthal gelegen in Borculo. Rune Massing is speciaal afgereisd naar Borculo om de training te verzorgen voor de spelersgroep. In de middag stonden er nog 2 groepsactiviteiten op het programma. De eerste activiteit was een variatie op verschillende sporten. Het speelveld en de spelregels waren gebaseerd op het Softbal. Echter waren de honken en looplijnen veranderd in zwembadjes en zeepbanen. Daarnaast was er ook de Ultimate Frisbee die weggegooid werd vanaf de thuisplaat. De tweede activiteit had Ruben verzorgd. Vanuit zijn werkzaamheden bij Talent in Opleiding (sportbedrijf) heeft hij ervoor kunnen zorgen dat er de mogelijkheid was om Archery Tag te doen.


Na deze 2 geslaagde activiteiten was het tijd voor een gezamenlijke barbecue. Verder stond de avond in het teken van vrije ruimte en er werd lekker ontspannen met spelletjes en werd het WK badminton gekeken.


Zondag was alweer de laatste dag en ook vandaag stond Rune Massing weer klaar om de training te verzorgen. De training was wat langer dan op de zaterdag en Rune heeft de tijd goed besteed aan het uitproberen van dubbel- en mixkoppels voor in de competitie. Na de training is er nog afgesloten met een groepslunch en daarna zijn de spullen gepakt en is iedereen vertrokken richting huis.


Het weekend was meer dan geslaagd en volgend jaar wil de Activiteitencommissie zeker weer een trainingsweekend opzetten!


Hierbij nog een aantal quotes over het weekend:


“Dé perfecte start van het seizoen”

“Heb echt even een vakantiegevoel gehad”

“Een mooie kans om – ook naast de baan – meer verbinding met mijn club aan te gaan”


trainingsweekend
WhatsApp Image 2022-08-27 at 00.05.59
WhatsApp Image 2022-08-27 at 00.05.58
WhatsApp Image 2022-08-27 at 00.05.57
WhatsApp Image 2022-09-04 at 10.53.07
WhatsApp Image 2022-09-04 at 10.53.08
WhatsApp Image 2022-09-04 at 10.53.29
bbq
previous arrow
next arrow