Uitwisselingsstudent

Het AFS (een organisatie die uitwisselingen mogelijk maakt voor middelbare scholieren, www.afs.nl) zoekt een gastgezin voor een Indonesische jongen van 16 of 17 jaar die erg graag badmintont.  

Hij gaat een jaar naar het Atrium op school en wil Nederlands gaan leren. Het maakt voor AFS niet uit waar in Amersfoort het gezin woont.

Qua financiële regeling: Als gastgezin neem je je gastzoon of –dochter helemaal mee op in je gezin. Je staat in voor kost en inwoning. Heel wat kosten (school-, vervoers- en medische kosten) worden door AFS (terug)betaald. Persoonlijke uitgaven worden door de student zélf betaald.  Op deze site staat alle informatie: https://afs.nl/host-an-afser/#afs-nav-kan-ik-gastgezin-worden.

Als je het leuk vindt om ervaringen met andere culturen uit te delen en er misschien een leuke connectie is (omdat deze jongen erg van badminton houdt en dit in Nederland ook wil gaan doen), kan je een mail sturen aan Anouschka van Zaalen (anouschkavanzaalen@gmail.com), sinds kort actief als vrijwilliger bij AFS.