fysieke buitentraining in augustus

Beste BCA-ers,

Hopelijk zijn jullie allemaal gezond en wel. Achter de schermen zijn Rune, Fred, ik en de commissie bezig geweest om een fysieke buitentraining op te zetten die zal starten op maandag 3 augustus. Kort samengevat gaan we bij genoeg animo 9 keer bikkelen op het ‘beruchte heuveltje’ in het Amersfoortse bos onder leiding van Fred om weer topfit te worden! Ieder niveau is uiteraard welkom en een basisconditie is handig om te hebben 😅 MELD JE AAN vóór 31 juli door mij een mailtje te sturen!

Aanvullend bericht van Rune: Het bestuur onderzoekt of het mogelijk is om eerder te beginnen met zaaltrainingen. Mocht dat het geval zijn dan wordt er gekeken naar een combinatie en wordt de looptraining op donderdag verplaatst naar een andere dag. Dit is uiteraard onder voorbehoud.

Hopelijk zie ik jullie 3 augustus. Ik en een aantal anderen zijn al van de partij! 💪😎🦾

Meer informatie

Wat: 9 Buitentrainingen met de focus ons topfit te krijgen voor het seizoen.

Door wie: Training wordt gegeven door Fred van Wankum

Voor wie: BCA-leden 

Wanneer: De eerste training start 3 augustus en vindt plaats van 18:30 tot 19:30-20:00. De training wordt vanaf dat moment op iedere maandag en donderdagavond gegeven tot aan de start van het badmintonseizoen.

Locatie: In Amersfoort bij het Berghotelpaviljoen. Adres: Utrechtseweg 180, 3818 ES, Amersfoort. “Het heuveltje”

Inschrijfkosten: Geen

Aandachtspunten: Het Coronabeleid blijft van toepassing: 1.5 meter. Degelijke basisconditie is niet vereist maar wel zeer fijn om mee te starten. Fred verwacht minimaal 15 gemotiveerde en gepassioneerde deelnemers. Het maakt niet uit op wat voor niveau je speelt: Meld je aan!

Aanmelden: stuur een e-mail naar mij lennart.bijkerk@gmail.com 
vóór vrijdag 31 juli met je naam en een bevestiging dat je mee gaat doen.

Sportieve groet,

De commissie