Clubkampioenschappen bc Amersfoort


Dit jaar moeten de clubkampioenschappen natuurlijk gehouden worden, na twee jaar geen clubkampioenen te hebben gehad!  


Voor zowel de jeugd, recreanten senioren en natuurlijk de competitie senioren is het vanaf dinsdag 22-02-22 mogelijk om in te schrijven. De clubkampioenschappen worden gehouden op donderdag 14 april 2022 en zaterdag 16 april 2022, zet hem dus in je agenda en houd deze data vrij!


De donderdag hopen wij met alle groepen de eerste poulewedstrijden van de senioren en recreanten te kunnen spelen, maar dat is uiteraard ook afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Iedereen is welkom en inschrijven kan hier of via mail (Renske.kwakkenbos1997@gmail.com). Heb je geen toernooi account dan kan je mailen.


Heb je nog geen partner, maar wel op zoek? Schroom niet en vul bij partner ‘wanted’ in, zo gaan wij aan de slag om een leuke mix of dubbel te regelen! Het kan ook zijn dat je tussen jeugd-senioren zit of tussen recreant -competitie. Hier gaan we dan even samen naar kijken om het zo leuk mogelijk te maken. Heb je vragen? Wend je dan naar Bart Hoksbergen en Richard van Winkoop.


Jeugd

Er is een verdeling gemaakt tussen de jeugd die competitie spelen en de beginners (of de spelers die nog geen competitie spelen). 
Kosten per onderdeel zijn: 5,- inclusief 1 nylon shuttle per wedstrijd! Er zijn maximaal 3 onderdelen te spelen. Renske en Daan zijn er voor jullie vragen en we kijken hier ook weer of koppels kunnen maken. We zorgen er altijd voor dat je kan spelen!


Senioren

Deze categorie is bedoeld voor de bondscompetitiespelers en de betere recreanten (bekijk vooral zelf wat voor jou leuk is qua niveau!)
Kosten per onderdeel zijn: 8,-. Er zijn maximaal 3 onderdelen te spelen en bij 3 onderdelen is het 20,-.Recreanten

Wij zouden het super leuk vinden als jullie ook meedoen! 
Deze categorie is voor alle senioren spelers die geen bondscompetitie spelen.
Indien er niet genoeg dames zijn, kunnen zij eventueel bij de heren gevoegd worden, we proberen zo leuk mogelijke poules te maken!


Een gezellige dag!

We willen vooral voor iedereen een gezellige en leuke BCAmersfoort dag organiseren. Waar er in de hal fanatiek gespeeld kan worden en in de kantine gezellig een hapje en drankje genuttigd kan worden. De prijzen worden verzorgd door BCAmersfoort en de BCAmersfoort Shop in de kantine. Ook is er een extra teamprijs voor het team dat de meeste wedstrijden speelt en succesvol heeft gepresteerd op hun niveau! Die wil je toch winnen als team?!


Daarnaast willen we de dag gezellig afsluiten met een gezamenlijk diner. Voor €10,- per persoon is er een lopend buffet chinees (waarschijnlijk) en dat zal afhankelijk van de wedstrijden rond 18:00 zijn.
Je mag ook iemand meenemen voor het buffet, graag dit wel aangeven bij het inschrijven! Bij toernooi.nl staat er een extra kopje, bij opgeven via de mail kan je het gewoon vermelden!


Samen de Clubkampioenschappen een succes maken!

We zoeken nog vrijwilligers die ons voor verschillende zaken willen helpen met bijvoorbeeld de bezetting van de kantine, opzetten en/of afbreken banen/hal, inschrijftafel bemannen en het tellen van finale wedstrijden voor alle categorieën. Zo kunnen we er met z’n allen voor zorgen dat we de Clubkampioenschappen succesvol kunnen organiseren. Willen jullie bij het inschrijven onder opmerkingen aangeven of je bij één van deze taken wilt meehelpen. Het zou erg fijn en gewaardeerd worden als we genoeg mensen hebben om dit allemaal te regelen.


Graag opgeven uiterlijk zondag 10 april 2022 i.v.m. de loting en speeltijden vastleggen.


Vragen mogen altijd gestuurd worden naar: renske.kwakkenbos1997@gmail.com


Hopelijk tot dan! 


Richard, Bart en Renske