Bamito bij BC Amersfoort!

Badmintonnen voor kinderen tussen 4 en 8 jaar?

Het kan met Bamito! Badminton is niet alleen leuk, maar ook zeer goed voor de ontwikkeling van een kind. Leren badmintonnen is leren bewegen, het verbeteren van je oog-hand coördinatie, samenwerken, omgaan met winst en verlies en natuurlijk veel plezier maken!

Kijk hier ook het filmpje over badminton. Amersfoort biedt een complete en gestructureerde aanpak om jeugd van 4 tot 8 jaar te trainen en wedstrijden te laten spelen. In het Bamito programma leren kinderen van onze gediplomeerde trainers alle aspecten van het badminton op een leuke en uitdagende manier. Iedere week komen andere onderdelen aanbod die in het jeugdprogramma op elkaar zijn afgestemd en aangepast naar de mogelijkheden van de kinderen. We bieden daarmee veel duidelijkheid voor kinderen en ouders, maar ook voor trainers en vrijwilligers.

Meedoen? Of proberen?

Er start dit najaar nog een Bamito groep van 4 tot 8 jaar. Meld je snel aan door onderstaand formulier in te vullen.

    We starten op 28 oktober van 10:00 – 11:00. Bij veel deelname kunnen we eventueel een extra groep van 11:00 – 12:00 inzetten. Weet je nog niet of badminton iets voor je (kind) is? Probeer het dan tot eind december gratis uit!