Maak een teamfoto en stuur die in

Geef je team wat smoel en stuur gelijk een teamfoto in
bca.jannijkamp@gmail.com
Geef je team wat smoel en stuur gelijk een teamfoto in
bca.jannijkamp@gmail.com

Beste Jeugd en Senior competitiespeler, Teamcaptain, Teamcoach, Ouders van spelers,
Via de website vraag ik opnieuw naar een teamfoto om de website op te leuken daar waar het gaat om de competitie teams.

Helaas heb ik, nadat de 1e wedstrijd is gespeeld, nog geen teamfoto’s ontvangen.
Is deze wel gemaakt en nog niet verzonden stuur de foto dan snel in naar bca.jannijkamp@gmail.com
Heb je hem nog niet gemaakt doe het dan bij de eerst volgende wedstrijd van je team en laat hem even door een ander maken. Lukt dat niet, dan is een selfie van de teamspelers ook een leuk idee.

Ik heb besloten, gelet op het uitbreiden van de Carona besmettingen en de kans dat een besmetting mij hard zou kunnen raken, niet naar de hal toe te gaan en het zou fijn zijn wanneer ik wel de teamfoto’s op de website kan blijven plaatsen. Daarom heb ik jullie hulp hard nodig. En nee, dit valt helaas NIET onder de Vrijwilligersdiensten, maar je helpt mij door de foto in te sturen. Dit jaar zal het vaccin er nog niet komen, maar ik vertrouw er nu op dat volgend seizoen alles weer normaal gaat worden.

Met vriendelijke groet,

Jan Nijkamp
Website beheerder