Afscheid van Kelly Van Buiten

Eind maart heb ik te horen gekregen dat ik ben aangenomen bij het S-1 programma van Badminton Nederland. Dit betekent dat ik vanaf 1 juli volledig zal gaan trainen op Papendal met als doel internationaal goed te presteren. Hierdoor zal er voor mij veel gaan veranderen. De afgelopen weken heb ik daarom ook veel nagedacht over mijn ambities en de weg daarna toe. Ik heb de afgelopen 5 jaren met veel plezier bij de badminton academy en BCA gespeeld en leuke mensen ontmoet. Daarom is het moeilijk om toch te zien dat wat BCA mij kan bieden en mijn ambities niet overeenkomen voor het komende jaar.

Vijf jaar geleden heeft Wim mij gevraagd of ik bij Amersfoort wou spelen. Dit was voor een mij een grote stap en ik kijk terug op een geweldige tijd. Ik ben in de afgelopen jaren met BCA 2 keer kampioen geworden, en heb veel plezier gehad met alle mensen. Ik heb zelfs een nationale titel mogen pakken in de eerste klasse met een geweldig team.

Zaterdag 13 april heb ik meegedaan met de clubkampioenschappen en nog een keer onderdeel van de club mogen zijn. Het was heel gezellig en dat maakt de keuze nog moeilijker. Toch kies ik voor mijn ontwikkeling en op dit moment zie ik daarvoor meer mogelijkheden bij een andere vereniging. Daarom zal ik komend seizoen ergens anders competitie gaan spelen. Hiermee zou ik graag iedereen willen bedanken voor de mooie tijd die ik bij BCA heb gehad.

Hopelijk tot snel.
Kelly

1 dacht op “Afscheid van Kelly Van Buiten”

  1. Jammer dat dit talent niet meer actief bij de club kan zijn.
    Ik vind het echt jammer dat het niet gelopen is, zoals heel veel mensen bij BC Amersfoort graag hadden gezien.
    Ik wens je heel veel succes bij alles wat je gaat doen.
    En hoop toch stiekem, dat er in de toekomst nog een mogelijkheid gaat komen om bij Forza Amersfoort te spelen.
    Ik zou dat heel erg waarderen.

Opmerkingen gesloten.