Afscheidsgroet van Arie Hof

Na vier jaren neem ik afscheid van BC Amersfoort. Al met al een mooie periode waarin ik veel heb geleerd van zowel spelers als (voormalig) BCA trainers.
We hebben met z’n allen een lastige periode moeten doorstaan maar ook die zijn we doorgekomen.
Nu moet Amersfoort weer verder. Ik kan mij uitstekend vinden in de woorden van Fred die hij hier op de site heeft geschreven. Samen sta je sterk en maak je elkaar beter in groepsvorming en in badmintonnen.
Ik heb het altijd prettig en leuk gevonden om training te geven en wil de spelersgroep hier dan ook voor danken. Blij en verrast ben ik met de attenties van het bestuur, spelersgroep en een individuele speler.
Ik wens BCA en Rune veel sterkte en succes voor de komende jaren.
Ik ga jullie absoluut terug zien in de zaal. Groeten Arie