7-9 Kickoff Forza Amersfoort

Voor Forza Amersfoort is de competitie aanstaande.
Op zaterdag 7 september gaat de kickoff van de Eredivisie van start en kunnen we alle eredivisieteams tegelijkertijd in Haarlem aan het werk zien.
Op deze speciale middag zijn ook alle fans van de clubs welkom en ik roep daarom alle BC Amersfoort leden en sympatisanten op om het team te komen aanmoedigen.

De spelers Meike Versteeg, Mireille van Daal, Renske Kwakkenbos, Vincent de Vries kennen we van het vorige seizoen en zijn ook dit seizoen weer in onze licht blauwe tenue te bewonderen.
Door het wegvallen van de gebroeders Ridder en Harald Hiemstra was de club op zoek naar waardige vervangers.
Die zijn gevonden in de volgende nieuwelingen Daphne Jansen en Freek Golinski. We zullen zien hoe het lichte blauw hen staat.
Verder is nieuw in het team Gilles de Kock. Hij zat al even in de lift en heeft bij BC Amersfoort de top bereikt. Wat gaat dit seizoen voor hem opleveren?
In ieder geval een mooi verdiende uitdaging voor hem.
En er is mogelijk nog een verrassing die uit de hoge hoed komt en misschien al in Haarlem te bewonderen zal zijn.
De nieuwe trainer/coach is Rune Massing en is de opvolger van Arie Hof. Hij zal dit seizoen het team leiden. Waar naar toe? Wij de fans hopen natuurlijk naar de play-offs en zullen het team daarbij, zeker in de thuiswedstrijden vocaal en met veel applaus ondersteunen.
Dus beste leden van BC Amersfoort geef onze spelers daarom je support bij de Kickoff van zaterdag 7 september en moedig je cluppie in Haarlem aan. Ik weet zeker dat we met z’n allen in staat zijn om ons team naar een hoger niveau aan te moedigen.
Laat je dus zien in Haarlem en vooral horen.

De wedstrijden zijn op 7 september a.s. en vinden plaats in
DEGIROhal
Badmintonpad 1
Haarlem.
De wedstrijden beginnen gelijktijdig om 16.00 uur.