2 Wedstrijd verslagen van Team 6

Onze teamfoto, met van links naar rechts: Kim Willemsen (c), Joris van Engelen, Maureen Oskam, Mathijs Janz. 

De eerste competitieronde vorige week zaterdag 12 september was voor ons een walkover. Het team van BC Huizen dat op het nippertje was ingeschreven in de competitie bestond uit louter (recreanten) invallers. Maar we klagen niet, met Chris de Laak in de gelederen die voor de afwezige Joris inviel, leverde het een comfortabele 8-0 overwinning op. Punten die we heel goed kunnen gebruiken! 

Hoe anders was de uitwedstrijd gisteren tegen Van Zijderveld 4. Dit team had in de eerste ronde hun tegenstander BV Houten met 7-1 verslagen. Ditmaal traden we als team compleet aan, en konden we een Corona proof teamfoto maken. Met dank aan Arthur van Engelen! 

Het jonge en gedisciplineerde team van Van Zijderveld liet ons op sommige momenten alle hoeken van het veld zien. Maar we zijn,  ondanks het in cijfers ruime 6-2 verlies, niet uit het veld geslagen. De vele drie setters die we tegen ze speelden geeft ons vertrouwen dat we voor niemand in de poule bang hoeven te zijn, en dat we gedurende het seizoen alleen maar kunnen groeien.