2 januari Nieuwjaars Receptie/Oliebollen Toernooi

Op donderdag 2 januari 2020 kunnen leden van BC Amersfoort tussen 20.00 en 22.00 uur elkaar in onze gezellig aangeklede kantine de beste wensen aanbieden.
Daar wordt ook lekkere muziek voor je opgezet, maar wanneer je zelf een muziekinstrument kunt spelen op je gitaar, of je keybord, liever niet op je fluit, neem die dan mee, want dat helpt de sfeer te verhogen. Onze dank gaat uit naar de Club van 100, die toch maar mooi voor de sponsoring van dit toernooi heeft gezorgd en je 1e drankje heeft gelapt.

Meer informatie over de club van 100 is te lezen via deze link: https://bcamersfoort.nl/club-van-100/

Badmintonleden die het niet kunnen laten mogen een uurtje eerder tussen 19.00 uur en 20.00 uur op de baan een shutteltje slaan. En zeg nou zelf, wie wil dat nou niet.
De versnaperingen worden enkel in het restaurant boven genuttigd. Maar dat is logisch.

Om een schatting te kunnen maken van het aantal deelnemers kun je jezelf opgeven door te mailen naar romy.delaak@outlook.com.
Laten we er wat leuks van maken! We zien jullie aanmeldingen graag tegemoet!

Kom allen op 2 januari naar de sporthal en begin het jaar bij BC Amersfoort GOED!

Bijsluiter
Belangrijk: Voor alle jeugdleden wordt er een apart oliebollentoernooi georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 28 december tijdens de normale trainingsuren. Opgave graag mailen naar jc@bcamersfoort.nl