Nieuws

Amersfoort verliest met 5-3 van DKC

Afgelopen zondag speelde Amersfoort voor het eerst sinds lange tijd weer een wedstrijd met het complete team. Het hele team was compleet en fit en leverde een prima prestatie af tegen DKC. Ondanks de goede wedstrijd werd er met 5-3 verloren.


In de herendubbel zaten Joran Kweekel en Thomas Wijers niet lekker in de wedstrijd doordat Koen Ridder en Vincent de Vries constant een hoog tempo speelde. Hierdoor zette ze de tegenstander onder druk en haalden de wedstrijd prima binnen. Bij de dames verliep het minder voorspoedig. Renske en Xandra zaten niet lekker in hun spel en verloren de wedstrijd met ruime cijfers. Hierna mochten de singel de baan op en alleen Debora wist deze partij te winnen. Ondanks dat zij er slechts bij vlagen goed in zat wist ze de wedstrijd in 3 games binnen te halen. Edwin had niet zijn dag en ging roemloos ten onder tegen Joran. Vincent speelde daarentegen een prima partij tegen Michiel Kruijt. Ondanks een eerste set die niet lekker liep, lukte het in de 2e set om Michiel goed onder druk te zetten. Helaas werden de setpoints onbenut gelaten en ging de winst naar DKC. De laatste singel partij ging tussen Xandra Stelling en Alyssa Tirosentono. Het werd een spannende drie setter die werd gewonnen door Alyssa.

 

Met een tussenstand van 4-2 werden de mixen gestart. Koen Ridder en Debora Jille speelde een prachtige wedstrijd tegen Michiel en Veerle. Vooral de eerste 2 sets waren aan elkaar gewaagd en in de 3e set werd tactisch erg goed gespeeld door gaten te creëren en daar op in te spelen. De andere mix (Luc & Renske) verliep minder goed. Waar in de eerste set nog sprake was van een come-back, verliep de 2e set niet volgens plan.

 

Uiteindelijk is de wedstrijd met 5-3 verloren en dit biedt perspectief voor de volgende wedstrijden.

« Terug

» Nieuws archief